Tuesday, August 26, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany

 klik untuk join

Jom join giveaway ni!!!

Nana memang minat tengok Harry Potter! Dari yang first sampai lah yang latest. hehe
Actually, Nana baru terjumpa blog Aisya nih. (masa blogwalking, jangan marah.hehe)Masa Nana tengah taip ni lagi setengah jam nak ke 27 Ogos 2014, tapi nak join jugak. 

Berdasarkan pengamatan Nana (skema, hihi) blog Aisya tersangatlah semboi dan santai bahasanya. Sekali baca macam nak lagi. Blog Aisya banyak berkisarkan pasal life Aisya sebagai student, wife dan gambar travelling yang buat Nana jelasss. Nana kagum dengan Jerman. Virus baca novel ni:






Nana memang suka baca novel.hihi. Pengaruh novel dan buku ni :




Buku karya Ustaz Dr Hj Zaharuddin Hj Abd Rahman yang ada menceritakan pengalamannya di Jerman. Menarik dan banyak info dan pengalaman yang boleh dijadikan iktibar berdasarkan pengalamannya di Jerman. Okey, lagi beberapa nak kul 12. hehe Harap penyertaan diterima dan lagi awesome kalau dapat poskad yang berstem dari Jerman.hehe  :)

**Oh ya, blog dah follow. follower nombor 144. insta and twitter tak bape nak layan sangat.(lupa password) hehe 




1 comment:

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html